Stichting BabyJump is opgericht om (toekomstige) ouders, die het financieel niet redden de belangrijkste spullen voor de baby aan te schaffen, op weg te helpen.

Als oprichters van de stichting BabyJump zijn wij van mening dat elk kind recht heeft op een goede en veilige start. Nu zou je zeggen dat dit in een welvarend land als Nederland geen enkel probleem zou moeten zijn maar helaas zien wij dat dit niet voor iedereen geldt.

In Finland is een prachtig gebaar vanuit de overheid wat ook goed aansluit bij onze visie. In Finland krijgt elke zwangere een doos met een baby uitzet, wat tevens ook meteen als wiegje dient voor de baby. Dit onder de noemer “elk kind een gelijke start”.  Het zou mooi zijn als een dergelijk initiatief ook in Nederland zou komen en wellicht kan op termijn de stichting doorgroeien tot dit initiatief. Maar voor nu richten wij ons op de mensen die het zelf niet redden om de babyuitzet bij elkaar te krijgen.

We hopen in elk babypakket, kleertjes, verzorgingsproducten, kruiken, hydrofiele doeken en een omslagdoek en slaapzakje ze kunnen doen.
Echter zijn wij afhankelijk van onze donateurs en wat er aangeleverd wordt.