Als zorgverlener ben je nauw betrokken bij je cliënten waardoor je meestal een goede inschatting kan maken hoe de sociale en financiële situatie van iemand is.

Om misbruik van de stichting te voorkomen kunnen aanmeldingen alleen via zorgverleners gedaan worden. (Onder andere: huisarts, verloskundige, kraamverzorgster, CJG, SWT, gynaecoloog).

Wanneer komt je cliënt in aanmerking voor een BabyJump pakket?
De cliënt:
– woont in Apeldoorn (eo. voor verloskundigenpraktijken wordt VSV Apeldoorn aangehouden).
– is meer dan 20 weken zwanger.
– heeft zelf niet de financiële mogelijkheid om de spullen aan te schaffen.
– heeft toestemming gegeven dat er een pakket wordt aangevraagd.
– Is GEEN asielzoeker en spreekt Nederlands of neemt een Nederlandse tolk (GEEN google translate) mee bij het ophalen van het pakket.

Wil je als zorgverlener een cliënt aanmelden voor een babypakket, vul dan onderstaand formulier in.
Wanneer wij de aanmelding hebben verwerkt, ontvang je van ons een mail met pakketticket en meer informatie.

Naast het basispakket kunnen cliënten in onze “BabyJump shop” extra benodigdheden (ledikant, maxi-cosi, babybadje etc. indien beschikbaar) uit te zoeken.
De cliënt krijgt 20 punten om spullen uit te zoeken. Deze punten kunnen alleen besteed worden op het moment dat het BabyJump pakket wordt opgehaald, de overgebleven punten komen hierna te vervallen.

NB wij leveren geen pakketten bij de cliënten zelf. Een basispakket kan als uitzondering geleverd worden bij de aanvragende zorgverlener in Apeldoorn, hierbij kunnen er geen extra spullen aangeboden worden dan alleen het basispakket en is de aanvragend zorgverlener er verantwoordelijk voor dat het pakket bij de cliënt komt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor het vervoer van het pakket en de spullen wij bellen hiervoor geen taxi’s.